Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Lehet, hogy te eltervezel valamit, de egyszer sem biztos, hogy mások is ehhez a tervhez fogják tartani magukat. Készülj fel rá, hogy talán felül kell bírálnod az elképzeléseidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Kicsit fáradtnak, üresnek érezheted most magadat, de nem biztos, hogy ez a kapcsolatod hibája. Lehet, hogy egy kis időt kell adnod magadnak a töltekezésre.

Ha van ilyen csillagjegyű ismerősöd, amíg élsz, sosem fogod elfelejteni!

Karrier: Ha túl sokat aggódsz valami miatt, olyan hibákat is elkövethetsz, amiket egyébként nem tennél. Nyugodj meg, és kezdj el bízni önmagadban.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Csak akkor juthatsz most a dolgok végére, ha képes vagy együtt dolgozni valakivel. Ezt a küldetést nem magányos harcosoknak találták ki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Folyamatos bűntudat gyötör valami miatt, pedig csak magadat bünteted, és megfosztod magad a boldogság érzésétől. Ne legyél önmagad ellensége.

Karrier: Szeretnéd végre elérni a régóta dédelgetett céljaidat, de ehhez az kell, hogy ezen a héten tényleg akcióba lendülj. Most adj bele mindent.

Minden csillagjegynek szánt valamit a sors. A te feladatod mi az életben?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: