Hogyan lehet szakítani a Kossal?

Nem nehéz dolog a Kossal szakítani, ha egyszerűen leállsz, és nem teszel bele több energiát a kapcsolatotokba, és már egyáltalán nem küzdesz azért, hogy megtartsd, a szakításra magától is sor fog kerülni. Az is elég, ha egyszer-kétszer visszautasítod közeledését, esetleg a mobiloddal vagy egy könyvvel visszavonulsz a sarokba akkor, amikor ő éppen beszélgetni akarna veled. Egyetlen Kostól jövő meghívást se fogadj el, hadd menjen a programokra egyedül, hátha valaki felcsípi. Mondj neki gyakran ellent, ez olyannyira fel fogja őt háborítani, hogy biztosan lelép anélkül, hogy neked kellene kitenned a szűrét. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ezek a csillagjegyek csak a rossz fiúkhoz vonzódnak

Ezek a csillagjegyek csak a rossz fiúkhoz vonzódnak

A szerelemben mindenkinek megvan a maga zsánere, amin akkor sem könnyű változtatni, ha az ember pontosan tudja, hogy mindig fájdalom lesz a vége, ha ugyanazzal a típussal keveredik romantikus viszonyba.

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Bikával?

A Bikától meglehetősen nehéz megszabadulni, mivel a szakítás tényét is nehezen veszi tudomásul. Nagyon megviseli, ha teljesen elhanyagolod a vele való érintkezést, és minden közeledést megtagadsz tőle. Ha mindenképpen el akarod magad mellől riasztani, akkor kezdj pazarlóan élni, tegyél ízléstelen megjegyzéseket, és egyél előtte úgy, hogy az őt felidegesítse. Ezeket mind utálja a Bika jegy szülötte, azonban még ebben az esetben is próbálkozni fog visszahódítani. Ha viszont nem vagy biztos abban, hogy ennek a kapcsolatnak biztosan vége van, akkor inkább engedj neki egy újabb esélyt adva, így talán nem fog teljesen összetörni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: