Hogyan lehet szakítani a Kossal?

Nem nehéz dolog a Kossal szakítani, ha egyszerűen leállsz, és nem teszel bele több energiát a kapcsolatotokba, és már egyáltalán nem küzdesz azért, hogy megtartsd, a szakításra magától is sor fog kerülni. Az is elég, ha egyszer-kétszer visszautasítod közeledését, esetleg a mobiloddal vagy egy könyvvel visszavonulsz a sarokba akkor, amikor ő éppen beszélgetni akarna veled. Egyetlen Kostól jövő meghívást se fogadj el, hadd menjen a programokra egyedül, hátha valaki felcsípi. Mondj neki gyakran ellent, ez olyannyira fel fogja őt háborítani, hogy biztosan lelép anélkül, hogy neked kellene kitenned a szűrét. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez a 3 csillagjegy követi el a legnagyobb ostobaságokat

Ez a 3 csillagjegy követi el a legnagyobb ostobaságokat

Ez a horoszkóp erős tükröt mutat neked is, ha közéjük tartozol. Persze, ha úgy érzed, nem inged, a leírtakat ezúttal sem érdemes magadra venned.

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Bikával?

A Bikától meglehetősen nehéz megszabadulni, mivel a szakítás tényét is nehezen veszi tudomásul. Nagyon megviseli, ha teljesen elhanyagolod a vele való érintkezést, és minden közeledést megtagadsz tőle. Ha mindenképpen el akarod magad mellől riasztani, akkor kezdj pazarlóan élni, tegyél ízléstelen megjegyzéseket, és egyél előtte úgy, hogy az őt felidegesítse. Ezeket mind utálja a Bika jegy szülötte, azonban még ebben az esetben is próbálkozni fog visszahódítani. Ha viszont nem vagy biztos abban, hogy ennek a kapcsolatnak biztosan vége van, akkor inkább engedj neki egy újabb esélyt adva, így talán nem fog teljesen összetörni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Érdekes, izgalmas álmai kreativitását felélénkítve ösztönzik önt, kedves Bika, egy kis változtatásra a mindennapokban. A mai nap tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami újat akár mûvészeti, akár valamilyen kulturális ágazatban. A romantika és az intimitás is nagy szerephez jut ma az életében. Párja lehetséges visszafogottsága, bár gátolhatja érzelmei kifejezésében, de ez ne szegje kedvét, kedves közeledéssel kellemes perceket tölthetnek ma el együtt.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: