Hogyan lehet szakítani az Ikrekkel?

Az Ikrekkel való szakítás valóban könnyű dolog! Ha nem távozik magától a kihűlő félben lévő kapcsolatból, ahogy gyakran szokott, akkor is elegendő a szakításhoz az, ha teljesen elmerülsz a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit unalmas, földhözragadt, és hagyománytisztelő. Ezeket a tulajdonságokat az Ikrek nehezen viseli el hosszabb távon. Öntsd rá minden problémádat, és próbáld meg a felelősség egy részét is ráterhelni. Ha valamilyen módon be tudod számára bizonyítani, hogy őt terheli minden felelősség a nem működő kapcsolatotokért, akkor ezzel úgy szíven találod, hogy egy percig sem fog tovább hozzád ragaszkodni. Ha mindez nem elég, és napi rendszerességgel elismétled, hogy mit vársz el tőle, akkor ez annyira felidegesíti, hogy azonnal menekülőre fogja. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Pénteki Horoszkóp 2022-07-29

Hogyan lehet szakítani a Rákkal?

Nem könnyű kérdés, hiszen nincsen arra pontos recept, hogy mi vezet egy Rák jegyű embernél a szakításhoz. Azonban érdemes észben tartani, hogy egy Rák nagyon makacs és csökönyös tud lenni. Az állandó kritizálást roppant megalázónak tartja, összeroppan, ha nagyobb társaság előtt válik nevetségessé. Azzal tudod fokozni a Rák lehangoltságát, ha te is depressziósnak mutatkozol. Nem szereti, ha faragatlan vagy vele, és ha gyakran titokzatosan viselkedsz. Ha el szeretnéd érni a szakítást, de már nincs több ötleted, dobj ki valamit a kedvenc tárgyai közül, légy rendetlen otthonában, ne figyelj rá, amikor magáról mesél. Ezekkel a lépésekkel veszélyezteted a Rák biztonságérzetét, emiatt pedig biztosan el fog menekülni. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: