Hogyan lehet szakítani az Ikrekkel?

Az Ikrekkel való szakítás valóban könnyű dolog! Ha nem távozik magától a kihűlő félben lévő kapcsolatból, ahogy gyakran szokott, akkor is elegendő a szakításhoz az, ha teljesen elmerülsz a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit unalmas, földhözragadt, és hagyománytisztelő. Ezeket a tulajdonságokat az Ikrek nehezen viseli el hosszabb távon. Öntsd rá minden problémádat, és próbáld meg a felelősség egy részét is ráterhelni. Ha valamilyen módon be tudod számára bizonyítani, hogy őt terheli minden felelősség a nem működő kapcsolatotokért, akkor ezzel úgy szíven találod, hogy egy percig sem fog tovább hozzád ragaszkodni. Ha mindez nem elég, és napi rendszerességgel elismétled, hogy mit vársz el tőle, akkor ez annyira felidegesíti, hogy azonnal menekülőre fogja. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma igencsak aggódhat az otthoni dolgai miatt, kedves Ikrek. Egy probléma folytán szüksége lehet külsõ segítségre, minek folytán hozzáértés hiányában kénytelen megbízni más, idegen emberek szaktudásában. Ne aggódjon, s legyen résen minden pillanatban, hogy megbizonyosodhasson arról, minden rendben történik.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-04 - A mai napon feltámadhat önben az ösztön...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-04 - A mai napon feltámadhat önben az ösztön...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Rákkal?

Nem könnyű kérdés, hiszen nincsen arra pontos recept, hogy mi vezet egy Rák jegyű embernél a szakításhoz. Azonban érdemes észben tartani, hogy egy Rák nagyon makacs és csökönyös tud lenni. Az állandó kritizálást roppant megalázónak tartja, összeroppan, ha nagyobb társaság előtt válik nevetségessé. Azzal tudod fokozni a Rák lehangoltságát, ha te is depressziósnak mutatkozol. Nem szereti, ha faragatlan vagy vele, és ha gyakran titokzatosan viselkedsz. Ha el szeretnéd érni a szakítást, de már nincs több ötleted, dobj ki valamit a kedvenc tárgyai közül, légy rendetlen otthonában, ne figyelj rá, amikor magáról mesél. Ezekkel a lépésekkel veszélyezteted a Rák biztonságérzetét, emiatt pedig biztosan el fog menekülni. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: