Hogyan lehet szakítani az Ikrekkel?

Az Ikrekkel való szakítás valóban könnyű dolog! Ha nem távozik magától a kihűlő félben lévő kapcsolatból, ahogy gyakran szokott, akkor is elegendő a szakításhoz az, ha teljesen elmerülsz a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit unalmas, földhözragadt, és hagyománytisztelő. Ezeket a tulajdonságokat az Ikrek nehezen viseli el hosszabb távon. Öntsd rá minden problémádat, és próbáld meg a felelősség egy részét is ráterhelni. Ha valamilyen módon be tudod számára bizonyítani, hogy őt terheli minden felelősség a nem működő kapcsolatotokért, akkor ezzel úgy szíven találod, hogy egy percig sem fog tovább hozzád ragaszkodni. Ha mindez nem elég, és napi rendszerességgel elismétled, hogy mit vársz el tőle, akkor ez annyira felidegesíti, hogy azonnal menekülőre fogja. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Ikrek, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Mi az, amit még 2018 vége előtt el kell engedned? - Megsúgja a csillagjegyed!

Mi az, amit még 2018 vége előtt el kell engedned? - Megsúgja a csillagjegyed!

Amikor az „Új év, új én” szólásra gondolunk, egyből az jut eszünkbe, hogy ezzel új, egészséges szokásokat vezetünk be az életünkbe. Most viszont azt olvashatod, hogy a csillagjegyed szerint mit kell elengedned még az év vége előtt ahhoz, hogy tisztalappal

Cikkajánló Tovább olvasom

Hogyan lehet szakítani a Rákkal?

Nem könnyű kérdés, hiszen nincsen arra pontos recept, hogy mi vezet egy Rák jegyű embernél a szakításhoz. Azonban érdemes észben tartani, hogy egy Rák nagyon makacs és csökönyös tud lenni. Az állandó kritizálást roppant megalázónak tartja, összeroppan, ha nagyobb társaság előtt válik nevetségessé. Azzal tudod fokozni a Rák lehangoltságát, ha te is depressziósnak mutatkozol. Nem szereti, ha faragatlan vagy vele, és ha gyakran titokzatosan viselkedsz. Ha el szeretnéd érni a szakítást, de már nincs több ötleted, dobj ki valamit a kedvenc tárgyai közül, légy rendetlen otthonában, ne figyelj rá, amikor magáról mesél. Ezekkel a lépésekkel veszélyezteted a Rák biztonságérzetét, emiatt pedig biztosan el fog menekülni. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: