13. Rahu: Halak, Kètu: Bika

Előző életben: Tudálékos ember volt aki rettentően tudta sajnálni magát, hiszen úgy gondolta: ő maga a megtestesült szeretet és jóság. Ezáltal egész családjának hatalmas teher volt ez a fajta személyiség. Világmegváltó, szamaritánus céljaival is bizonygatta mindenkinek, hogy mennyire jó ember.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életében: Problémája lehet élete irányításával. Jó szívű ember aki túlságosan is szerettei igényeit tartja szem előtt míg sajátja másodlagos. Kiváló sikereket érhet el olyan hivatásban ahol emberekkel kell foglalkozni, segíteni őket, akár gyerekeket is.

Így változik meg minden csillagjegy élete Májusban

Jövő életben: Ha nem figyel oda túlságosan törtetővé, pénz és karrier centrikussá válhat, vagy túlzott bohémitás fenyegeti. Megteremtett körülményei eltávolítják a meghitt családi élettől amit idős korára bánni fog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: