5. Rahu: Oroszlán, Kétu: Vízöntő

Előző életben: Mindig mást akart, mint a többiek, ezért nehezebben tudott kapcsolatokat kötni. Szerette „osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életében nem tudott rendet teremteni. Nem állt távol tőle a szélhámos viselkedés, szívesen játszott mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatta. Így aztán magára maradt, és ezt úgy élte meg, mint aki egyedül van a világban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Még kísérti a múlt: sokszor érzi úgy, hogy önnek kell mások számára irányt mutatni. Feladata, hogy megpróbáljon a környezetéhez alkalmazkodni, és ha vezető pozícióba kerül, akkor döntéshozatal előtt meg kell hallgatnia mások véleményét. A családtagokkal szorosabb kapcsolatot kellene ápolnia, még akkor is, ha nekik van nagyobb szükségük önre.

Jövő életben: Nagyobb hatalom összpontosul majd a kezében, amelyet nem önző célokra használ, hanem arra, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségét, mindent a pozitív oldalról közelít meg. Támasza lesz a párjának, aki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, gyorsan elcsügged.

6. Rahu: Szűz, Kétu: Halak

Előző életben: Szépre és szeretetre éhes, remegő lelkű ember volt, aki mindenkin segített, és aki az igazságtalanság ellen felemelte a szavát. Ezért előfordult, hogy be is törték a fejét. Tele volt álmokkal, imádta a színházat, a művészeteket. Mivel különleges szín- és formaérzéke volt, előfordulhatott, hogy valamelyik művészeti ágban jeleskedett. A szerelemben sok csalódás érte, és a plátói kapcsolatok sem álltak távol tőle.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Ki nem állhatja a közönséges embereket, utálja a veszekedéseket. Időnként szüksége van egy kis elvonulásra, hogy egyedül legyen. Az egyedülléttől amúgy sem fél, mert nem magányként éli meg. Szerelmi életét a jelenben a titkok lengik körül. Ha rátalált az igazira, és családot alapított, azokhoz hűséges, és az ő boldogságukat tartja szem előtt.

Jövő életben: Sokan önzőnek tartják, ami nem teljesen fedi a valóságot. Vigyáz arra, amit megszerzett, és biztosítani akarja saját maga részére mindazt, amire szüksége lesz öregkorára. Ám közben jótékonykodik is, csak ezeket a cselekedeteket nem veri nagydobra. Szerelmi ügyei zavarosak lehetnek, aminek oka, hogy saját maga sincs tisztában a saját érzelmeivel.

Napi horoszkóp február 06. csütörtök - Ennek a 6 csillagjegynek van egy meglepetésünk!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: