9. Rahu: Nyilas, Kétu: Ikrek

Előző életben: Igazi szalmaláng-ember volt, akiben óriási energiák tomboltak, és ha kitalált valamit, azt azonnal végre akarta hajtani. Ha nem sikerült, akkor alábbhagyott a lelkesedése, már nem akarta végigvinni a tervét. Sőt előfordult, hogy azt gondolta, a saját személyében sértették meg. A párkapcsolatban félt a felelősségtől, nehezen kötött kompromisszumot, és kicsit felvágós volt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Ma már nem is akarja elkerülni a felelősségvállalást és a kötelességek teljesítését. Olyan célokat tűz maga elé, amelyek igazi kihívásnak számítanak, és amelyekkel meg tud birkózni, sőt megmutatja, milyen kiváló ember. Ki nem állhatja azokat az embereket, akik becsapják, az utolsó pillanatban közlik, hogy mégsem számíthat rájuk. Velük le is számol, és többé semmiben nem kíván velük közösködni.

3 csillagjegy, akiknek különleges küldetésük van a földön. Te is közéjük tartozol?

Jövő életben: Nyüzsgés az élete, mindenhol ott akar lenni, és mindenkit megismerni, és ebből remek kapcsolatokat épít ki. Ő lesz a „fogjuk meg és vigyétek” embere, aki előtt aztán nem lesz lehetetlen. Rendkívüli módon élvezi az életet, utazgat, és az élményeit közkinccsé teszi, hogy mindenki ismerje meg. Igazi, mély, őszinte szerelme lesz, de a beteljesülés útjába áll egy harmadik.

10. Rahu: Bak, Kétu: Rák

Előző életben: Szomjazta a dicséretet, ugyanakkor, ha erre került sor, akkor igen szerényen viselkedett, szinte elutasítóan. Mindig mindenkin segíteni akart, még azokon az embereken is, akiket hitványnak tartottak, és a többiek elfordultak tőlük. De kötelességének érezte, hogy ne menjen el közönyösen egyetlen embertársa mellett. A magánéletében csalfa volt, miközben a partnere hűségesen kitartott mellette.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Nem fél semmilyen akadálytól, és van elég kitartása ahhoz, hogy többre vigye, mint az ősei. Felelősségteljes feladatot kell ellátnia, ami ellen egyáltalán nem berzenkedik. Könnyen felingerelhető, például ha eltűnik valami, könnyen kirobbanhat a vita. Ő az utolsó, aki a munkahelyén lekapcsolja a villanyt. A szerelemben még nem tud teljesen feloldódni, időnként kerüli az ösztönösen felkínált alkalmat.

Jövő életben: Több nyelven fog beszélni, amit a környezete csodál, ön pedig igazi kozmopolitává válik, aki a világon mindenhol otthon van. Minden valószínűség szerint közép- vagy csúcsvezető lesz, aki az emberek életét befolyásolja. A párkapcsolatát tökéletesnek tartja, mert a családban is mindenki az utasításai szerint cselekszik.

Szombati Horoszkóp 2020-11-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: