Bika

Egyszerre erény és negatív tulajdonság, hogy konok és makacs vagy. Ugyan ez motivál az életed során, és segít, hogy mindig célba érj, egyszerűen képtelen vagy a kompromisszumokra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Engedje, hogy szabadon áramolhasson testében az energia, kedves Bika, teljesen átjárva, minden egyes porcikáját! Az élet nagy ajándék, vétek lenne elpazarolnia egyetlen percet is azzal, hogy túlgondoljon bizonyos dolgokat, melyek alapjában véve, rendkívül egyszerûek. Szeretné, vagy nem szeretné? Ez az egy kérdés most a lényeges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha látszólag be is adod a derekadat, akkor is úgy alakítod a dolgokat, hogy végül neked legyen igazad. Emiatt ténylegesen félelemmel tölt el, ha valamit fel kell áldoznod magadból azért, hogy a párkapcsolatodon ne essen csorba, vagy a munkahelyed továbbra is fixnek mondhasd.

Vasárnapi Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán....

Kissé konzervatív, hagyományos a felfogásod, tartasz tőle, hogy a mai világban ez nem igazán állja meg a helyét, és pont ezt a számodra nagyon fontos dolgot kell feladnod.

Félsz a változásoktól, hogy esetleg nem leszel annyira sikeres, amennyire szeretnél, és persze attól is, hogy a számodra fontos, lángoló szerelmet nem tudod hosszútávon őrizni.

Ikrek

Ikrekként úgy érezheted, két éned van, és nem is tévedsz sokat. Egyeseknél a két oldal megléte – és ellentéte – nagyon feltűnő, sok iker egész életében azon dolgozik, hogy megpróbálja összeegyeztetni kontrasztos személyiségét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerûen nem lehet beszélni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Félsz tőle, hogy ezt mások nem értik meg, és megbízhatatlannak, felületesnek tartanak azért, mert bonyolult az egyéniséged.

Így fogod megváltoztatni a világot a csillagjegyed alapján

Nagyon sokat beszélsz, mintha attól tartanál, beléd akarják fojtani a szót, mintha nem akarnák meghallani az emberek a véleményedet.

Ebből a félelemből is adódik, hogy másokra te is sokszor felületesen figyelsz csak. Mivel mindig pörgős, mozgalmas életet élsz, tartasz attól, hogy ezen a körülmények miatt változtatnod kell. Azt pedig el sem mered képzelni, milyen lesz, ha egyszer megöregszel, és nem tudsz annyira aktív lenni, mint most.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: