Szűz

Szűz jegyűként hajlamos vagy arra, hogy végtelenül tapintatosan élj, ám ezzel csak azt éred el, hogy sokan észre sem veszik, hogy létezel. Ez téged nem igazán zavar, éppen ellenkezőleg, attól félsz, mi lesz, ha észrevesznek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai napja oly nyugodalmasan alakulhat, kedves Szûz, hogy szinte már-már hiányozhat a nyüzsgés, a kaland, hogy történjen valami. Vigyázzon, mit kíván, addig is, élvezze a csendet, ameddig lehet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Beletemetkezel a munkádba (amit egyébként nagyon jól végzel), tartasz attól, nehogy esetleg egy apró hibát is elkövess.

Ebből tudod, hogy a kiszemelted nem neked van elrendelve a csillagjegye szerint!

Végtelenül nehezen éled meg az intenzivitást, félelmeid túlnyomó része arra korlátozódik, hogy ki kell mutatnod, mennyire szerelmes, vagy éppen dühös vagy. Tartasz attól, hogy hirtelen kell döntéseket hoznod, ilyenkor lefagysz és befordulsz, pedig tudod, hogy cselekedni kellene.

Alaptermészeted visszafogott és szolid, ezért minden olyan helyzet félelmet kelt benned, ahol konfliktusba keverednél, ki kellene állnod magadért, az igazadért. Mindenáron kerülöd a nézeteltéréseket és a harmónia megbomlását, ezért utóbbi hiánya kelti benned a legnagyobb rémületet.

Mérleg

Nincs olyan konfliktus, amit te ne tudnál elkerülni, ami annak köszönhető, hogy már-már a megszállottsággal határos módon törekszel a harmóniára. Mások úgy látják, a türelmed megbonthatatlan, és te is igyekszel ezt a látszatot fenntartani, ám legnagyobb félelmed az, hogy nem vagy képes tartani magadat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Bármennyire is úgy érzi néha, hogy nincs értelme a sok erõfeszítésnek, melyet nap, mint nap megtesz azért, hogy elõrébb jusson, nem így van, higgye el, kedves Mérleg! A távoli célok elérésében éppen ez a legnehezebb, kitartani addig, amíg teljesülnek. Lássa ezt, s folytassa tovább bizakodva, amit elkezdett.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Számodra az összhang, a kiegyensúlyozottság létfontosságú, ezért félsz, hogy nem tudsz megfontoltan, összeszedetten dönteni, illetve hirtelen kell nehéz kérdéseket megválaszolnod.

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

Nehezedre esik, ha vitatkoznod, vagy akár csak komolyabban eszmét kell cserélned valakivel, te inkább a halk meggyőzést választanád, ha már mindenképpen muszáj. Számodra nagyon fontos a család, mondhatni, a lételemed, ezért a legjobban attól rettegsz, hogy szeretteid bármiben hiányt szenvednek, vagy bántódásuk esik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: