Skorpió

Skorpióként nagyon magas az önbecsülésed és az igazságérzeted, ezért leginkább attól félsz, hogy valaki gyengének lát, vagy bármilyen nehéz körülmény miatt engedned kell az igényeidből, elvárásaidból.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon sokat vársz el az emberektől és úgy átlagban mindentől, ami körülvesz, mondhatjuk, vérbeli maximalista vagy. Márpedig, aki iszonyúan magasra teszi a lécet, az ugyan sok mindent elérhet, de sok minden miatt aggódhat is.

Csillagjegyed szerint erre a pasira van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess

Rád ugyancsak jellemző, hogy borzasztóan tartasz a sikertelenségtől, hogy nem éred el a célodat, hogy hiábavaló a munka, amit befektetsz.

Ezért nem is szívesen bízol senkire semmit, úgy érzed, mindent csak te tudsz igazán jól megcsinálni, a többiek a hibaszázalékok. Félsz tőle, hogy egyszer nem leszel minderre képes, és mások fognak irányítani, vagy éppen dönteni helyetted.

Nyilas

Nagyon szereted, ha rólad szól minden, ha a központban lehetsz, és rád figyelnek az emberek. Ezért, és a jó hírért, minden meg is teszel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívül kreatív lehet, kedves Nyilas, így igen eredményesen nézhet szembe feladataival. Bár csábító lehet, hogy a nehezebbekkel kezdje, mégse tegye most ezt, inkább lovagolja meg lendületét és daráljon le minél több mindent, azzal most sokkal messzebbre juthat, ráadásul látványosabb is lehet a siker!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban ennek köszönheted egyik gyenge pontodat is, félsz attól, mit gondolhatnak rólad mások, mi lesz véleményük, ha döntéshelyzetbe kerülsz. Mondhatjuk, túlságosan is befolyásol a környezeted véleménye.

Szeret vagy nem szeret? Testbeszédük leleplezi a csillagjegyeket

Kitartó vagy, kitűzöl új célokat, amiket rendre el is érsz, de hajlamos vagy útközben figyelmen kívül hagyni mások élethelyzetét, érzelmeit.

Míg te attól félsz, hogy nem érsz el sikereket, addig szépen haladsz előre, ám másokat megbántasz – ördögi kör, hiszen ezután nyilván rosszat gondolnak majd rólad. Szabadságszereteted nagy, kifejezetten félsz attól, hogy valaha korlátozni fognak, vagy megmondják, mit csinálj. Ez főleg azért esik nehezedre, mert mindig azt érzed, neked van igazad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: