Halak

Halakként egyértelműen érzelmi síkon mozogsz, mindent elutasítasz, ami kizárólag racionalizmusra épül. Bármiről legyen is szó, de megvizsgálod érzelmi oldalról is, téged nem lehet puszta tényekkel meggyőzni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívül érzékenyek lehetnek ön körül az emberek, de legalábbis nagyon fogékonyak szavaira, így legyen óvatos, kedves Halak, hogy kinek, mit mond, nehogy aztán valami olyasmit halljon vissza, amit nem akar, vagy, ami talán még rosszabb, meg ne bántson valakit, akit nagyon szeret. Legyen kimért és körültekintõ, akkor nem lehet baj, sõt, még kifejezetten jól is kijöhet a lépés!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Emiatt félelmeid leginkább a döntéshelyzetekre koncentrálódnak, tartasz attól, hogy rossz oldalon teszed le a voksodat, hogy megbántasz másokat, illetve, már az is zavar, ha választanod kell. Jellemzően hangulatember vagy, ami szembemegy azzal, hogy kiegyensúlyozottságra törekszel.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem mindig könnyű

Általában ez az ellentét okozza a belső feszültségedet, ami végett vagy befordulsz, vagy megbántasz valakit: ilyenkor persze utálod magadat.

Titokzatosnak és kiismerhetetlennek tartod a személyiségedet, amiben van igazság, ezt tartod egyik legnagyobb vonzerődnek. Ebből adódik azonban egy félelmed: tartasz tőle, hogy valaki igazán megismer, vagy ami még rosszabb számodra: kiismer.

Kos

Kosként nagyon nehezedre esik, hogy visszafogott, türelmes legyél, esetleg meghúzódj a háttérben, míg mások döntéseket hoznak, vagy csak fontos kérdésekről beszélgetnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Attól tartasz, ha nem az első sorból kiabálsz, vagy nem tűnik fel mindenkinek, hogy ott vagy, akkor egybeolvadsz a tömeggel, és ez számodra felér egy katasztrófával.

Ez a csillagjegyű partner illik hozzád legjobban a horoszkópod szerint

Az őszinteségedet valódi erényednek tartod, ezért minden olyan helyzet félelmet kelt benned, ahol a nyers véleményednek esetleg hátulütői is lehetnek. Az elvárásaidat nagyon magasra tetted, bár mindent meg is teszel azért, hogy sem te, sem a szeretteid ne szenvedjenek hiányt.

Ebből adódik, hogy nem bírsz lazítani, úgy érzed, a többiek nem tudják olyan jól elvégezni a feladatokat, mint te. Legnagyobb félelmed az, hogy életedet mások, vagy a körülmények fogják irányítani.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: