Rák

A rákok alapvetően az érzelmeikre hagyatkoznak, számukra sokkal fontosabbak a benyomások, mint az észérvek, a racionalizmus. Emiatt aztán rettegsz minden olyan helyzettől, amiben az ész és az érzelmek között kell döntened, amikor mást súg a szíved, mint az eszed.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma rendkívüli vonzerõvel bírhat, kedves Bak, így aztán, legyen szó szeremrõl, karrierrõl, vagy bármi másról, megnyerõ természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Számodra nagyon fontos a család, a szeretteidért mindent feladnál, ezért természetesen legnagyobb félelmed is az, hogy történik velük valami. Bár a családtagjaidat úgy szereted, ahogy vannak, az élet más területein, illetve távolabbi ismerősök, kollégák esetében hajlamos vagy túl magasra tenni a lécet.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-14

Ezzel együtt már-már borítékolható az alkalmi csalódás, amitől annyira tartasz, hogy mikor végül tényleg bekövetkezik, valóságos letargiába kerülsz.

Sokszor észre sem veszed, hogy ezeket a helyzeteket saját magadnak generálod – mivel érzelmi lény vagy, nehezen és félelemmel nézel szembe saját hibáiddal, hiányosságaiddal.

Oroszlán

Az oroszlánok messze földön híresek hiúságukról, büszkeségükről, ezért aztán legnagyobb félelmük is az, hogy csorba esik személyiségükön.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma igazán ki lehet éhezve a tudásra, kedves Oroszlán, hiszen agya csak úgy szívja magába az információkat. Ez a nap pedig igazán alkalmas is egy kis olvasgatásra, mert családjában harmónia és nyugalom uralkodik, ilyenkor pedig tud szakítani egy kis idõt az informálódásra.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy oroszlán retteg attól, hogy mások megszólják külsejét, tulajdonságait, esetleg teljesítményét. Ezt a félelmet próbálják ellensúlyozni azzal, hogy tökéletes képet mutatnak életükről, extra módon maximalisták, de egyébként melegszívűek, hogy másoknak eszükbe se jusson sértegetni őket.

Oroszlánként nehezen viseled, ha nem foglalkoznak veled, a gondolataiddal, rettegsz attól, hogy igazságtalanság ér. Ebbe egyszerűen nem tudsz beletörődni, még évek múltán is magaddal cipeled a sérelmeket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Lehet, hogy ma egy kicsit morcosan ébredt, kedves Oroszlán. Feltehetõleg ma leginkább ahhoz lenne kedve, hogy egy jó kis újsággal elvonuljon a világ elõl egy csendes zugba egyedül. A nap közepén kaphat egy telefonhívást, ami feldobhatja hangulatát olyannyira, hogy kedve támadhat egy kis délutáni sétára, ami igazán jól fog esni a bent töltött idõ után.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tartasz attól is, hogy korlátozzák a szabadságodat, hiszen neked nagyon fontos, hogy kiteljesíthesd önmagadat. Ha ez nem sikerül, a doromboló kiscica helyét átveszi az üvöltő oroszlán, már pedig attól valóban félsz, hogy ezt az énedet mások is meglássák.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: