Vízöntő (I.20.-II.20.)


Érdeklődő, kíváncsi, szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, közben a lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják. Jól együtt tud működni másokkal, s ha baj van, férfiként képes küzdeni. Vonzzák az érdekes, különc emberek. 2006-ban a Plútó arra készteti, hogy a már ellaposodott, kiüresedett kapcsolatoknak véget vessen. Akikkel érdemes barátkoznia: A Nyilasok optimizmusa, a Mérlegek kiegyensúlyozottsága jó hatással lehet önre, de nagyon ki tud jönni az Ikrekkel és egy másik Vízöntővel is. Akiket jobb, ha elkerül: a Bakok és a Bikák konzervativizmusa kifejezetten idegesíti hosszú távon, a Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan kihozhatja a sodrából. Ha a barátnője Vízöntő, tudomásul kell vennie, hogy ez a kapcsolat nem arról szól, hogy éjjel-nappal egymás nyakán lógnak. Mivel örökké a világot akarja megváltani, a közvetlen környezetét sokszor elhanyagolja. Rajtad áll, hogy milyen gyakran találkoztok. Ő ugyanis leginkább akkor jön, akkor telefonál, amikor a legjobb formájában van, egyébként igyekszik elbújni még a barátok elől is. Nem szereti, ha gyengének, bizonytalannak látják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Te vagy az ideális cimbora, akivel a legjobban lehet ünnepelni, nevetni, akivel a legőrültebb szellemi magasságokba lehet felkapaszkodni. A közelségért, az emberi melegségért azonban egy barátnak vagy barátnőnek komolyan meg kell dolgoznia.
Olyan emberre van szükséged, aki szívélyességével, optimizmusával és életörömével magával ragad. A legjobb barátnőnek azonban segítenie is kell neked, hogy az életedet meg tudd szervezni, szilárd, szolid alapokra helyezni. Ezt azonban ritkán engeded meg, ezért barátságaid gyakran felületesek maradnak, és előbb-utóbb ellaposodnak, csalódást hoznak.
Nincs szükséged örökké kérkedő személyre, aki korlátok közé szorít, alkotó, szellemi szárnyalásodat fékezi. Barátodnak, barátnődnek motiválnia kell téged, különben végül is elhúzódsz tőle, ami minden kapcsolatot valamikor szétrombol.
Aki az igazi barátod, meg meri tenni az újat, hozzásegít a nagy változáshoz az életedben. Ő a hajtóerőd, tud lelkesíteni, ami nálad néha hiányzik, ezzel magával ragad, és új ötletekre sarkall.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-17 - Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy...

A függetlenség mintaképei a Vízöntő jegy szülöttei – legyen szó szerelemről vagy barátságról. Ám ahogyan másoknak, úgy nekik is nagy szükségük van tartalmas emberi kapcsolatokra, hiába van nekik a legtöbb ismerősük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Szeret társaságba járni, érdeklődő ember. Kiterjedt baráti körrel rendelkezik, ám nem bocsátkozik mélyen az érzelmek világába. Minden téren szabadságra vágyik. Kedveli a különcöket. A legjobb barátai: a vidám Nyilassal remek programokat oszt meg, az elbűvölő Mérleg ékszerként tündököl mellette, az Ikrekkel pedig mindig tud miről beszélgetni. Kerülje el a hűvös Bakot és a lassú Bikát. A Rákkal és a Halakkal sem tud mit kezdeni!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: