Rák (VI.22.-VII.22.)


Nagyon vágyik arra, hogy valakihez tartozhasson. A Rák gyerekek már az óvodában kiválasztanak maguknak egy barátnőt, akit körülrajonghat, s akinek elpanaszolhatja apróbb sérelmeit. A barátnőihez akkor is ragaszkodik, ha új környezetbe kerül, vagy ha családot alapít. Ha valaki megbántja, azzal élete végéig képes haragot tartani. Az idén a barátai révén még a karrierje is új irányt vehet. Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika türelmét, a Bakok higgadtságát, a Halak érzékenységét értékeli, de a Skorpiókkal is könnyen szót tud érteni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Akiket jobb, ha elkerül: a Kos, mert szinte minden percben meg tudja bántani valamivel, az Oroszlán, mert előbb-utóbb ki fogja használni. Ha a barátnője Rák, akkor azt is el kell fogadna, hogy ő mindig mindent meg akar oldani, persze a saját ízlése, temperamentuma szerint, és el sem tudja képzelni, hogy ami nála beválik, az másnál talán épp az ellenkező hatást éri el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Feltétele nélkül tudsz szeretni, de könnyen megbántódsz. Olyan emberre van szükséged, aki megértést mutat érzelmi csúcs- és mélypontjaiddal szemben, aki erejével és bizakodásával kihoz a depressziódból. Aki ragaszkodásodat, naivitásodat, és iránta való csodálatodat kihasználja, az méltatlan a barátságodra, ezt soha nem feledd!
Akire nincs szükséged, az a karrierista, akinek soha nincs ideje a barátságra, aki igényedet az emberi beszélgetésre be- és kikapcsolja, akár a világítást. Aki elvárja, hogy legyen kedved egy csevegéshez, amikor neki van ehhez kedve, ilyenkor eláraszt a problémáival, egyébként pedig nem törődik veled.
Az igazi barátod a védettség, a mély megértés érzésével ajándékoz meg. Hozzád tartozik, támaszod a csalódásokban és vereségekben, és felépíti az önbizalmadat.

A Rákoknak nagyon fontos a család, és ezt a szeretetet a barátaikra is kivetítik. Anyáskodóak és alkalmazkodó barátok, ám ha elszakad a cérna náluk, nem jó összeakadni velük. Az érzékenységük páratlan – a szó nemes értelmében is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Rendkívül érzékeny, komolyan veszi a barátságait. Mindig kész törődni azokkal, akiket szeret. Akár éjszaka is fel lehet hívni, ha baj van. Nem szabad megsérteni, mert nehezen bocsát meg! Ha nagyon beletaposunk a lelkébe, akkor soha nem teszi túl magát rajta! A legjobb barátai: a türelmes Bika és Bak, de a Halakkal és a Skorpióval is kijön. Kerülje el a szókimondó Kost és az Oroszlánt!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: