Halak (II.21.-III.21.)


Önzetlen, önfeláldozó, igazi jó barát, mindenkin segít, aki rászorul. Társaságkedvező, de nem vágyik arra, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön. Igyekszik a háttérben maradni, de ezzel együtt csak akkor érzi jól magát, ha nagy a nyüzsgés a környezetében. Inkább figyeli az eseményeket, mint irányítja. Bár ebben az évben történik valami, amikor a sarkára kell állni, és egyik barátjáért erején felül is tennie kell. Akikkel érdemes barátkoznia: A vizes jegy szülötteivel félszavakból is értik egymást, de a Bakok és a Bikák bizalmába is hamar be tud férkőzni, és a Skorpiókkal is ki tud jönni. Akiket jobb, ha elkerül: A tüzes Oroszlán, Kos és Nyilas észre sem veszi, mikor okoz fájdalmat. Az együtt töltött idő állandó hadakozással telne. Ha a barátnője Halak, szerencsés embernek mondhatja magát, mert mindig érezheti a gondoskodását, önfeláldozó szeretetét. Őt nyugodtan fel lehet hívni éjfélkor is, ha valakinek el akarja sírni a bánatát, vagy be akar számolni legújabb hódításáról. És nem kell attól félnie, hogy kifecsegi a rá bízott titkokat, vagy hogy lecsapja a kezéről a legújabb pasiját.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Igaz barátságod mély és tartalmas, emocionális és intellektuális szempontból egyaránt. Ha  rátalász a megfelelő emberre, akkor ő képes felszínre hozni a benned rejlő csodálatos képességeket, intuíciódat, megérzésidet.
Olyan emberre van szükséged, aki segít rendet teremteni az életedben, tanácsaival biztos alapot ad a mindennapjaidnak, nem ábrándít ki, de segít biztos talajt találni, amikor úgy érzed, elsodornak az érzelmeid.
Nincs szükséged viszont a kedves fecsegőre, aki valami jópofát, vagy hízelgőt hazudik a szemedbe. A jó barátnak támogatnia kell rendkívüli kreativitásodban, bátorítania kell, ha szükséged van rá. Óvakodj azonban azoktól, akik túlzásokba esnek, áradoznak rólad.
Aki az igazi barátod, nagyon józanul gondolkozik, nagyon gyakorlatias. Jól méri fel néha fellegekben szálló spirituális rajongásaidat, de nem nem szorít korlátok közé. Őszinte tanácsadód.

Ha a Halak jegyű barátod rájön, hogy csak kihasználod, soha többé nem férkőzhetsz a bizalmába. A visszafogott és segítőkész jegy szülöttei vágynak a bizalomra és a megbecsülésre, de csak akkor adják meg ugyanezt, ha biztosak benned, addig inkább visszafogottak maradnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Rendkívül jószívű, mindenkinek segíteni szeretne. Gyakran saját magát is háttérbe szorítja. Képes arra, hogy önfeláldozó módon álljon a barátai mellett. Kedveli a társaságot, de nem vágyik arra, hogy a középpontba kerüljön. A művészbarátságok kifejezetten a kedvére valók. A legjobb barátai: a Rákokkal és a Skorpiókkal mindig megértik egymást. Kerülje el a tapintatlan Kost és a beképzelt Oroszlánt! A Nyilassal sem pendülnek egy húron!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

 

forrás:

9 csillagjegy, akiknek tökéletes megérzései vannak és nem tűrik a manipulációt

 

 

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: