Víz

Érzékeny, érzelmes, intuitív emberek, tele kedvességgel, segítőkészséggel és jó szándékkal. Képtelenek egyedül élni, ezért gyakran inkább kompromisszumot kötnek. Az érzelmeik által kicsit befolyásolhatóak. Nem igazán szeretik a változásokat.

Energikusan és vidáman lépnek be ebbe az évbe. Már a tél végén sikerül egy kisebb korábbi érzelmi kavarodást saját magukban lerendezniük. A tavasz tartogat egy olyan élethelyzetet, ami a barátság fontosságát hozza előtérbe az életükben. A nyár elején egy kicsit kockázatvállalóbbak lesznek a szokottnál. A sors felcsillant egy üzletet vagy egy befektetési lehetőséget, önök pedig úgy döntenek, hogy megpróbálják. A nyár eleje egy kicsit dolgosabb időszak lesz, de azért július közepén módjuk lesz egy kis lazításra. Az idei nyár inkább a kedves ismerősök, távolabbi rokonok meglátogatásáról szól, mint a nyaralásról.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-17

Ősszel egy kisebb bizalmatlansággal összefüggő probléma lehet a társkapcsolatukban, de ez lehetőséget nyújt, hogy régebbi problémákat átbeszélgessenek, és még közelebb kerüljenek egymáshoz. Télen nagyobb szükségük van arra, hogy egyfajta belső függetlenséget tapasztalhassanak meg. Ez az időszak tehát jó próbatétele lesz a házasságnak vagy a tartós párkapcsolatnak. A próba azonban valószínűleg nagyon is jól fog sikerülni, mert a karácsony a lehető legjobb hangulatban találja a Víz jegyűeket. Ha van olyan tervük, amit nem tudtak valóra váltani, ez eggyel több ok, hogy az új évbe is vidám, energikus hangulatban lépjenek át.

Kutya

Barátságos, kellemes, igazi társas lény, aki rendkívül hűséges mind a szerelemben, mind a barátságban. Nyílt, egyenes, közvetlen, a változásokat nem igazán kedveli. Nem szeret utazni, még vendégségbe is ritkán megy, az viszont nagyon a kedvére van, ha hozzá jönnek látogatóba. Lehetőleg minél többen és minden nap!

Azoknak a Kutyáknak, akik bármiféle szellemi munkát végeznek, az év kezdete valóságos csúcspont lesz. Kommunikációs képességük remek, az eszük úgy vág, mint a borotva. Sok Kutya-szülött már tavasszal megnyílik valami új szellemi terv irányába, ami az elkövetkezendő éveikre is komoly hatással lesz. Egy munkán belüli változás kisebb utazásokat és érdekes új emberek ismeretségét hozza az életükbe, olyannyira, hogy nyár elejére kicsit el is fáradnak. Nem csoda, ha családjuk kérése ellenére nyáron eszük ágában sem lesz utazni. Ebben az évben a szabadságukat inkább arra fogják használni, hogy valamilyen képzésen vegyenek részt.

Augusztusban nem ártana egy kis kikapcsolódás, vagy legalább pár olyan hét, amikor kilépnek a napi rutinból. Ha egyedülállók, akkor szokatlan módon inkább az ősz, különösen az október hozhat kecsegtető találkozásokat. Ne legyenek bizalmatlanok! Az év utolsó harmadában még az sem kizárt, hogy mind a munkájukat, mind a régebbi kapcsolataikat kicsit elhanyagolják egy új ismeretség kedvéért. Az év vége felé rokonaik egy kicsit több időt és figyelmet követelnek, ami ugyan erőt von el önöktől, de mégis lehetővé teszi, hogy nyugodt lelkiismerettel lépjenek át a következő esztendőbe.

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: